28e December

https://www.youtube.com/watch?v=vaWOUrBcQSs&feature=youtu.be

Hej darlings!

Nu är det 2 dagar sedan den förra vloggen kom upp, så idag var det dax för en ny. Detta var min gårdag och jag mådde bra hela dagen (typ, för att vara mig i alla fall haha *sorgligt*) och jag hade en riktigt bra dag kan man säga! Jag var hos Rapunzel Of Sweden och fixade håret, jag fixade lite i lägenheten, träffade min syster osv. En lugn men ändå händelserik dag!

Nu ska jag iväg till gymmet, så vi hörs senare idag med ett träningsinlägg. Det var längesedan som jag bloggade om gymmet, dels för att jag har tränat mindre på senare eftersom att jag har så ont i magen hela tiden och också för att jag har tränat ensam när jag väl har tränat och då har jag inte fått några bilder. Men idag tror jag att jag får med mig mamma och då blir det ett blogginlägg med ett träningspass. Jag gillar dem inläggen… 🙂 Hörs sen!


 

Hi darlings!

Now it’s two days since the last vlog came up, so today it was time for a new one. This was my yesterday and I felt good all day (or good to be me anyway haha * sad *) and I had a really good day, one can say! I was at Rapunzel Of Sweden and fixed my hair, I fixed a little in my apartment, met my sister and so on. A quiet yet eventful day!

Now I’m off to the gym, so we will hear later today with a training post. It was a long time ago I blogged about the gym, partly because I have trained less on the latter because I have so much pain in my stomach all the time and also because I have been training alone once I have been working out  and then I have not got any pictures. But today, I think I get my mom with me and then there will be a blog post with a workout. I like those posts … 🙂 talk to you later!


 

  1. Hej, antar att du redan fått tips om detta men angående dina problem med magen så känner jag igen mig för har själv haft riktigt mycket problem utan att förstå vad det berodde på, testade att utesluta gluten, laktos osv men märkte ingen skillnad förrän jag läste på om ibs och vad man skulle undvika för mat då! Har inte varit hos läkaren och fått konstaterat att jag har det men utesluter sånt man är känslig för med ibs och märker såå stor skillnad. Jag började äta vegetarisk under samma period och förstod sen att det va mycket av den maten jag åt om va problem. Exempelvis bönor, broccoli, soyaprodukter, kål osv. Äpplen och lök reagerar jag också mycket på. Så tänkte på när du sa ”grönsaker kan inte gå fel”, det kan va just sånt som är problemet! Hoppas du kommer på vad det är för det är verkligen jobbigt att ha problem och inte heller veta varför! Kram och tack för världens bästa blogg och youtubekanal! 🙂

  2. Vasen var superfin! Vet du vilken storlek du har? Är sugen på att köpa en men tycker det är så svårt att omsätta mått i verkligheten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..