En liten detalj på soffbordet

Jag fick den här fina KLONG vasen i julklapp av min pappa, eller jag och Jesper fick den tillsammans. Om ni har sett min senaste video på YouTube så har ni ju redan sett detta men jag tänkte att för er som inte ser mina videos så skulle jag visa er här med. Jag tycker att det blev så himla fint. Nu har jag satt blommorna väldigt tätt så man ser inte riktigt det fina mönstret i vasen, men det kan man ju ändra som variation. Just nu tyckte jag att det var lite fint med massa vita rosor!

PC280027_Fotor
PC290052_Fotor
PC290050_Fotor
PC290049_Fotor

Rosorna är fejk och jag köpte dem inne på NK, jag tycker att det såg väldigt äkta ut faktiskt och hittills har ingen trott något annat heller! 🙂


I got this fine KLONG vase as a Christmas gift from my dad, or I and Jesper got it together. If you have seen my latest video on YouTube then you have already seen this but I thought of you who do not see my videos, I would show you here too. I think it turned out really nice. Now I have the flowers very tight so we can’t really see the fine pattern in the vase, but one can change that later as a variety. Right now, I thought it was a bit fancy with lots of white roses!

The roses are fake and I bought them at NK here in Stockholm, I think it looked very genuine in fact, and so far no one believed anything else! 🙂

LOADING..