Förberedelser inför ikväll

DSC_0232
Bilden har inte med inlägget att göra, men det var en härlig dag från hösten som kunde få va med här idag igen, heh!

Idag har vi en riktig ”fix-dag”. Jag känner att jag håller på att bli sjuk, har ont i halsen, snorar och nyser. Jag somnade redan klockan 6 igår kväll och så sov jag tills klockan 11 idag, men jag mår ändå helt okej. Ingen feber eller något och jag känner mig hyfsat pigg, bortsett från det där andra jag precis skrev.

Men som sagt, så fixar vi massa idag. Vi kommer att få gäster över ikväll och jag och Jesper ska fixa trerätters middag här hemma! Så just nu har jag en kladdkaka i ugnen som vi tänkte ha till efterrätt med lite vaniljglass, receptet på min veganska kladdkaka som är SÅ god har jag postat tidigare och det kan ni se här (Klick!!) Igår var vi och köpte stolar till vårt matbord också så att vi kan servera mat vid bordet och inte i soffan. Det var nog nästan bra att vi bjöd över folk hit för då blev vi ”tvingade” att fixa stolar till bordet, haha vi har haft bordet i nästan 2 månader men inga stolar, herregud alltså!  Men nu är det löst!

Så idag städar vi massa, stökar i köket och fixar helt enkelt. Vi ska strax iväg till maxi och köpa det sista till middagen. Allt det kommer jag att visa bilder på senare!


Today we have a real ”fix-day.” I feel that I am becoming sick, I have a sore throat, laces and sneezes. I fell asleep already 6 o’clock last night, and I slept until 11 o’clock today, but I still feel okay. No fever or something, and I feel pretty refreshed, apart from the other things that I just wrote.

But as I said, we’ll fix alot today. We will have guests over tonight and I and Jesper will fix a three-course dinner at home! So right now I have a chocolate cake in the oven as we thought having for dessert with some vanilla ice cream, the recipe for my vegan chocolate cake that is SO good,  I have posted before and it can be seen here (click !!) Yesterday we went and bought chairs to our dining table as well so that we can serve food at the table and not on the couch. It was probably almost good that we invited people over here so that we got  ”forced” to fix the chairs to the table, ha ha, we had the table for nearly two months, but no chairs, my God! But now it is solved!

So today we clean our apartment, fix lots of food in the kitchen and well, just fix stuff here haha. So soon we’re going to the grocery store to get the last things that we need for tonights dinner. I will show pictures later! 

  1. Hej Ellen! I din video den 27 december 2016 publicerade du en vlogg (mellandagsrea, fira julafton no3 & fixar matlådor), i denna video hade du på en svart kappa, var kommer denna ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..