Post cardio food

Hej fina ni!

IMG_1000
P2130473
P2130476
P2130470
P2130475
IMG_0999

Igår tog jag söndag på riktigt och ledigt från bloggen! Så det var därför inget inlägg kom upp här då. 🙂

I förmiddags efter frukosten power halkade jag till gymmet för ett spinning pass på 60 minuter. Det var sjukt jobbigt idag men också så himla roligt! Jag själv tycker att det här var det bästa spinning passet som jag har haft på senare tid faktiskt, så det kändes bra! 🙂 När jag kom hem sen så hoppade jag in i duschen och när jag var klar så hade Jesper förberett lunch till oss! Färska vårrullar med jordnötssås, så han hade varit inne här på min blogg och letat fram receptet, varit och handlat och fixat i ordning. Han är ju för fin!! 

Är ni intresserade av receptet så har jag skrivit ett inlägg tidigare (klick!!)


Hi fine you!

Yesterday I took Sunday for real and took a day from the blog! So that was why no post came up here then. 🙂

This morning after breakfast I power walked to the gym for a spinning class in 60 minutes. It was crazy hard today but also so much fun! I myself think that this was the best spinning workout I have had recently, actually, so it felt good! 🙂 When I got home I jumped into the shower and when I was finished, Jesper had prepared lunch for us! Fresh spring rolls with peanut sauce. He told me that he had been in here on my blog, and looking up the recipe, been shopping and fixed in order. He’s too good !!

Are you interested in the recipe I wrote a post earlier (click !!)

  1. He! Du har en sådan fin hy, du har inga finnar eller pormaskar. Har fullt med sånt, hur gör gör? Tacksam för svar. Du är bäst!❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..