Nytt i sovrummet

Godkväll finingar!

IMG_1607
IMG_1603
IMG_1606
IMG_1604
IMG_1605
IMG_1608
IMG_1602

Minns ni att jag sa att jag och Jesper var på Ikea i fredags? Vi åkte dit för att fixa nya gardinstänger. Dem vi hade innan satt precis över fönstret vilket gjorde att mycket av fönstret täcktes av gardiner även när gardinerna var isär. Så nu köpte vi stänger som vi satte i taket och hela väggen så att gardinerna sitter för väggen istället för fönstret nu. Det blev såååååå stor skillnad, hela rummet känns större och på dagen så kommer mycket mer ljus in, + att nu när man drar ihop gardinerna blir HELA väggen täckt av tyg vilket är supermysigt! Vi bytte även i vardagsrummet och satte gardinskenan i taket, dock så är inte skillnaden lika markant där så jag visar ingen bild. 🙂 På bilderna har vi nya påslakan med, även dem från Ikea. 🙂

PicMonkey Image1

LOADING..