Förberedelser

Godmorgon!

IMG_1615
IMG_1617
IMG_1613
IMG_1616
IMG_1618
IMG_1612

Här är lite bilder från igår. Jesper fyller år idag och jag tänkte överaska honom lite extra! Så gårdagen tillbringade jag åt att förbereda för idag. Jag blåste SÅ många ballonger, över 50 stycken. Massa blåa som jag har spridit ut över hela golvet här i lägenheten, jag har även köpt en bukett med 5 fina heliumballonger! Allt detta har jag gömt i källaren under natten så Jesper har ingen aning.

Sen så bakade jag en fryst snickers tårta, ni ser på bilden. Där är den dock inte klar, men toppings tänkte jag göra idag! Ni kommer att få se allt som jag fixat nu här hemma senare idag. Nu ska jag smyga in och väcka Jesper med frukost på sängen, så får vi se vad han tycker om mitt fix här ute sen, hihi


Good morning!

Here are some pictures from yesterday. It is Jespers birthday today and I thought to surprise him a little extra! So yesterday I spent on preparing for today. I blew so many balloons, over 50. Lots of blue ones that I have spread out all over the floor in the apartment, I also bought a bouquet of helium balloons! I have stored all this in  the basement during the night so Jesper has no idea.

Then I baked a frozen snickers cake, you can see in the picture.  It is not done there tho, but I thought to do the toppings today! You will get to see everything that I fixed now here at home later today. Now I’ll sneak in and wake him up Jesper with breakfast in bed, so we’ll see what he thinks about my fix out here later, hihi

LOADING..