27 Februari 2017

https://www.youtube.com/watch?v=_LxP1bRoN90&t=2s

Godmorgon!

Igår var en riktigt bra dag och jag är helt slut! Jag fixade en mysig morgon för Jesper här hemma, vi åt god frukost, han fick lite presenter av mig och sedan satt jag och jobbade i 2 timmar och sen kom Jespers farmor och farfar hit och fikade med oss.

Ett par timmar senare så kom massa människor hit, eller egentligen bara vår närmsta familj. Två killkompisar (vi räknar dem som familj..) mina föräldrar + min syster. Jespers föräldrar med sina respektive och Jespers syster, sambo + barn. Så vi blev 14 personer här i vår lilla lägis. Det var jättelyckat verkligen och det kändes bra för mig att Jesper fick en bra dag. Han visste inte att jag hade planerat att alla skulle komma så det blev ju superkul sen när alla kom hit på kvällen. 🙂

Haha, men nu efteråt är jag helt slut och lite socker-bakis! Jag ställde klockan imorse vid 07:30 för att jag vill ha min lugna morgon innan jag går till gymmet om en stund. Och när klockan ringer så lyckades jag välta ut mitt vattenglas som jag hade på nattduksbordet när jag skulle ta min telefon. Så morgonen började med att jag fick lysa med ficklampan och torka vatten både på väggen, sängen och golvet… ÄSCH DÅ! Men nu då? Klockan är snart 9 och jag ska ta på mig kläder och börja promenera mot gymmet. Jag kommer att ha sällskap på gymmet idag (äntligen!!) så jag kommer att få lite bilder från gymmet den här gången vilket betyder att nästa inlägg här på bloggen senare idag blir ett träningspass, KUL! Hörs då 🙂


Good morning!

Yesterday was a really good day and I’m exhausted! I fixed a cozy morning for Jesper here at home, we ate a good breakfast, he got some gifts from me and then I sat and worked for 2 hours and then Jespers grandparents came here and had coffee with us.

A few hours later lot of people came here, or really just our immediate family + 2 friends (we count them as family ..).  My parents and my sister. Jesper’s parents with their respective and Jesper’s sister, partner + children. So we were 14 people here in our little apartment. It was very successful indeed and it felt good for me to see that Jesper had a good day. He did not know I had planned that everyone would come so it was of course great fun  when everyone arrived here in the evening. 🙂

Haha, but now afterwards I’m exhausted and a little sugar-hangover! I set a alarm this morning at 7:30 because I want my calm morning before I go to the gym in a while. And when the alarm rings, I managed to roll over and smash my water glass that I had on the bedside table when I would take my phone. So, the morning started when I got to light the flashlight and dry water both on the wall, the bed and the floor… OH WELL!

 But now what? It’s almost nine o’clock and I’ll put on my clothes and start walking toward the gym. I will have company at the gym today (finally !!) so I will get some pictures from the gym this time, which means that the next post on this blog later today will be a workout post, fun! Talk to you later 🙂

  1. Hej Ellen! Jag klämmer mina pormaskar och finnar, men dessa är jättesmå, men kan jag få ärr. Kan man få ärr av att klämma så små finnar, de syns knappt. Huden i ansiktet består väl av tre hudlager, för att det ska blida ärrmåste väl det gå djupt ner? Kram älskar dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..