Helkropp

Idag blev inte träningspasset som det brukar. Ni vet ju hur jag brukar träna, en dag tränar jag ben, en annan armar, en dag för rygg osv. Jag brukar dela upp de olika muskelgrupperna  i olika dagar så att jag den dagen jag tränar exempel ben, så tar jag verkligen ut mig i just benen. Hur som helst, det är visst sportlov denna veckan för dem som fortfarande går i skolan, och gymmet där jag kör har ”sportlovsvecka” och man får ge bort en träningsvecka till en vän. Så jag tog med min syster till gymmet, hon tränar aldrig på gym så hon fick bestämma vad vi skulle träna. För att hon skulle få lite känsla för vad man kan göra på gymmet så körde vi ett helkroppspass! Så på bilderna ovan ser ni några av övningarna som vi gjorde, jag ska skriva dem här nedan som vanligt också! :)

P2280795
PicMonkey Collage
P2280818
P2280825
P2280833
P2280836
P2280850
P2280856
P2280857

Knäböj 
12 reps x 5 set

Latsdrag 
12 reps x 4 set

Stångrodd
15 reps x 3 set

Axelpress 
10 reps x 4 set

Scull cruschers – superset – stångcurls 
15 reps per övning x 3 set

Följande magövningar gjorde jag i en cirkel, 15 reps av varje övning utan vila emellan x 3 varv

  • Benlyft
  • Crunches på bosuboll
  • TRX-Fällkniv

Today I didn’t  workout as I usually do. You know how I usually work out, one day I train leg, another arm, one day for back and so on. I usually divide the different muscle groups on different days. Anyway, sports holiday this week in sweden for those who are still in school and the gym where Im a member at has a ”sport holiday week” and you can give away a training week for a friend. So I took my sister to the gym, she never trains in the gym so she got to decide what we would train. Since I wanted her to get to know the gym and learn what she can do there we trained a whole body workout. So on the images above you can see some of the exercises that we did, I’ll write them below, as usual, too! 🙂

Squats
12 reps x 5 sets

Pulldowns
12 reps x 4 sets

Rod Rowing
15 reps x 3 sets

Shoulder press
10 reps x 4 sets

Scull cruschers – superset – rod curls
15 reps per exercise x 3 sets

The following abdominal exercises I did in a circle, 15 reps of each exercise with no rest in between x 3 laps

  • Leg Raise
  • Crunches at bosuboll
  • TRX Jackknife
  1. Hej Ellen 🙂 Älskar din youtube kanal och följer din blogg också. Du inspirerar jätte mycket, verkligen. Jag undrar bara en snabb fråga hur höga dina ”over the knee boots” är? Har beställt ett par liknande och dom är på gränsen till lite för höga, eftersom jag har jätte svårt att gå i klack 😉 Ha det jätte bra…kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..