Lunch mellan möten

Hej vänner!

P3070957
P3070948
P3070949
P3070959
P3070951
P3070952
P3070960

Idag har jag riktigt fullt upp. Jag hade ett möte på förmiddagen som höll på i nästan 3 timmar, det gick väldigt bra dock och detta känns spännande! Ni kommer att få veta mer i framtiden. 🙂 Sedan tog jag med mamma till mitt favorit lunchställe, Hälsocafet. Hon har inte varit där tidigare så jag tänkte att då bjuder jag henne på lunch där då innan jag fortsätter med mitt. 🙂

Jag åt min standard Pitaya bowl och mamma åt en fralla. Jag måste testa att äta något annat nästa gång, jag tar alltid samma. Är ni också sådana? Att när ni hittar något som ni gillar att äta på menyn så tar ni alltid samma för att det är ett säkert kort? Jag var likadan när jag var liten när min pappa tog mig och min syster till kiosken och köpte glass. Jag tog ALLTID samma glass! Haha, herregud… Nästa gång kanske jag ska ta deras zucchini carbonara eller något, killen som satt vid bordet bredvid vårt åt det och hans mat såg verkligen god ut!!


Hello friends!

Today I am really busy. I had a meeting this morning which lasted for almost three hours, it went very well, however, and this is exciting! You will know more in the future. 🙂 Then I took my mother to my favorite lunch spot, Hälsocafet. She has not been there before so I thought that I wanted to take her there for lunch before I continue with my own stuff again. 🙂

I ate my standard Pitaya bowl and Mom ate a sandwich. I must try to eat something else next time, I’ll always take the same. Are you also like that? Like when you find something that you like to eat on the menu, you always take the same because it is a safe bet? I was like that when I was a child too and my dad took me and my sister to the store and bought ice cream. I always took the same ice cream, EVERY TIME! Haha, my God … Maybe next time I’ll take their zucchini carbonara or something, the guy who sat at the table next to ours had that and his food looked really delicious!

LOADING..