Buddha bowl

P4281066
IMG_1201
P4281061
P4281069
P4281063
Hej fina ni!

Jag har precis kommit hem efter att ha spenderat halva dagen inne i stan. Jag var på möte hos Bonniers Tidskrifter redan klockan tio imorse. Jag skulle ha en liten presentation för ett gäng där och jag har varit nervös inför detta i nästan två veckors tid… Men det gick bra och jag fick väldigt bra respons efter att jag hade pratat så det kändes bra! Efter detta var mitt humör på topp faktiskt och hela min dag har flutit på i samma bana.

Jag gick lite på stan efter det här mötet och fick med mig en fin kjol hem. Jag kan visa den för er senare om ni vill! Jag och mamma åker ju till Spanien om en vecka nu så jag var faktiskt ute efter lite sommarkläder idag! 😀 Efter det så tog jag med mig mamma till Mahalo Sthlm och bjöd henne på lunch. Hon har varit lite ledsen idag så jag ville att hon skulle få en  mysig stund och tänka på annat! Jag åt det ni ser på bilden. En ”Buddha bowl” som bestod av chilimarinerad tofu och avokado med blandade grönsaker på en bädd av spenat och glasnudlar som slungats i  wasabi och avokadodressing. SÅ GOTT!


Hello, you guys!

I have just returned home after spending half a day in town. I was at a meeting with Bonnier’s magazines at ten o’clock this morning. I would have a small presentation for a bunch of people there and I’ve been nervous about this for almost two weeks … But it went well and I got a very good response after I had talked so it felt good! After that, my mood was on top actually and my entire day has moved on in the same course.

I went to town a little after this meeting and brought myself a nice skirt. I can show it to you later if you want! Me and my mother will go to Spain next week now so I was actually looking for some summer clothes today! 😀 After that, I brought Mom to Mahalo Sthlm for lunch. She has been a little sad today so I wanted to do this with her to make her a little bit happier  and think of something else! I ate what you see in the picture. A ”Buddha bowl” consisting of chilimarinated tofu and avocado with mixed vegetables on a bed of spinach and glass noodles poured into wasabi and avocadodressing. SO GOOD!

 

LOADING..