28 April 2017

https://www.youtube.com/watch?v=pbQ3MYS8hnM

Hej finaste ni!

Jag hoppas att ni har haft en bra dag idag. Jag har haft det jättebra, jag gick på ett 80 minuters spinningpass på morgonen innan frukost… Jag var beredd på att jag skulle svettas för mycket så jag drack både vätskeersättare innan passet + nästan 2 liter vatten innan jag ens gick dit för att förebygga eventuell huvudvärk. Jag fick huvudvärk ändå… Det är helt stört vad man tar ut sig på dem där passen! Men nu när dagen börjar närma sig slutet och jag har fyllt på både med massor av mat och vatten så mår jag faktiskt väldigt bra!

Utöver spinningen så har jag varit inne i stan med pappa, badat Barbie och schamponerat henne (nu är hon jättefluffig, hihi) och ätit middag hemma hos min pappa tillsammans med Jesper. Jag har haft en bra lördag med andra ord!

En annan dag som var bra är dagen på den här vloggen som ni ser ovan. Den filmade jag igår och jag kan inte ens sätta ord på den här dagen, jag var på SÅ bra humör ioch livet lekte liksom! Jag hoppas att det syntes också och att jag kanske lyckades smitta av mitt goda humör lite på er också, hihi!

Vi hörs imorgon, hoppas att ni får en bra kväll! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..