Yoga morning

Godmorgon!

IMG_1204

Jag hoppas att ni har sovit gott! Jag har faktiskt inte sovit bra, Jesper hade sådan rethosta inatt att han hostade så mycket att jag nästan trodde att lungorna skulle komma med upp… Han hostade från att vi gick och la oss klockan 11 tills klockan halv tre på natten. Jag tyckte så synd om honom och ville inte somna bort från honom när han mådde så dåligt så jag låg och strök handen över ryggen på honom tills han ÄNTLIGEN efter typ 4 timmars konstant rethosta somnade… Herregud alltså

Sen så vaknar jag strax efter 7 varje morgon även fast jag är supertrött. Jag förstår inte varför min kropp gör s mot mig! Men jag är uppe med tiden i alla fall och jag har varit ute på balkongen och övat på mina yoga skills hela morgonen. När jag var yngre och tränade gymnastik var jag GRYM på att stå i brygga men idag när jag övade på det igen… Det är typ pinsamt hur jobbigt jag tyckte att det var, min rygg är helt död efter detta. Jag känner mig som en gammal tant  Jag ska börja öva på detta igen så att jag blir lite mer rörlig i ryggen igen, jag kan inte acceptera  hur dålig jag blivit på detta! Men jag var i alla fall så pass bra på det att jag lyckades knäppa bilden själv genom telefonen medan jag stod sådär… 


Good morning!

I hope that you have slept well! I actually did not sleep well at all, Jesper got such dry cough when we went to bed that he coughed so much that I almost thought that his lungs would come up… He coughed from 11 o’clock when we went to bed until three o’clock at night. I felt so sorry for him and did not want to fall asleep from him when he felt so bad so I was laying and stroked my hand over his back until he, after like 4 hours of constant coughing fell asleep … oh my God

Then I wake up soon after 7 every morning, though I’m super tired. I do not understand why my body is doing that to me! But I’m up with time anyway and I’ve been out on the balcony and practiced on my yoga skills this morning. When I was younger and practiced gymnastics, I was awesome on standing like this (see the picture) but today when I practiced it again … It’s kind of embarrassing how hard I thought it was, my back is dead after this. I feel like an old lady I’ll start practicing this again so I’ll get a little more flexile in my back again. I just can’t accept how bad I was at this now! But at least I was good enough that I managed to snap the picture myself through the phone while I was standing like this…

  1. Hel Ellen! Jag vill sola för att jag är så vit. Vill inte ha så mörka pigment i ansiktet, men får ändå fast jag inte är i sola, men det blir ju så. Jag går med luva när det är sol, för är så rädd för att få mörka pigment, men fräknar tycker jag är fint. Hur gör du när du är ute i solen? Har solskydd, men orkar inte ta på mig solskydd varje dag för att jag ska gå ut i solen. Tacksam för svar!! Sedan har jag en hy för att få lätt pigment i ansiktet! Kram!❤️❤️

  2. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om att bli ihop med sitt ex igen? För du och Jesper var väl tillsammans förr om jag inte har hel fel. Skulle vara intressant om du inte tycker detta ämne är för privat/känsligt.

  3. Hej Ellen! Jag tänkte bara höra om du fortfarande använder ögonfranserumet och om det har hjälpt? Jag har väldigt korta ögonfransar så skulle bli superglad om det fanns ett serum som faktiskt hjälper! Kramisar

  4. Kan du inte göra ett yoga/stretch pass för hela kroppen och lägga upp på Youtube? Tror verkligen att det hade uppskattats!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..