Mat på golvet med 2 sjuklingar

Här är lite bilder från igår när vi åt middag hos pappa. Jesper var sjuk och hemma från jobbet med massa hosta som jag skrev igår och min pappa mådde heller inte särskilt bra så vi gjorde det enkelt för oss och köpte med oss thaimat hem.

IMG_3782
IMG_3785
IMG_3784
IMG_3783
FullSizeRender
IMG_3781

Det var en tidig middag redan vid 16:30 eftersom att alla (utom jag då) mådde lite dåligt. Men jag ville så gärna ses ändå… Pappa var utomlands förra veckan och på planet dit hade han börjat må dåligt och väl på plats så blev han inlagd på sjukhus med dropp på en gång. Han fick rosfeber så hela hans öra, ansikte och hals svullnade upp och han riskerade att få blodförgiftning… Det var fruktansvärt att sitta hemma och veta att han låg inlagd på sjukhus i ett annat land och att han dessutom var helt ensam där. När mina nära och kära mår dåligt så vill jag ju finnas där för dem. 🙁 Men han mår bättre nu och kom hem i dagarna så jag ville komma dit och umgås lite. Han var lite seg efter all medicin och sjukdom så vi tog det lugnt. Men det var mysigt. <3


Here are some pictures from yesterday when we had dinner at my Dads house. Jesper was sick and home from work with lots of  coughing like I said yesterday,  and my dad did not feel very good either, so we made it easy for us and bought with us Thai food home.

It was an early dinner already at 4:30pm because everyone (except me then) felt a little bad. But I wanted to see them both anyway…. Dad was abroad last week and on the plane there he had started to feel badly  and he was hospitalized with drip at once that he landed. He got rose fever so all his ear, face and throat swelled up and he risked getting blood poisoning. It was terrible to sit home and know that he was hospitalized in another country and that he was completely alone there. When my loved ones feel bad, I want to be there for them. 🙁 But he feels better now and came home in the days so I wanted to go there and hang out a little. He was a little sick of all the medication and illness so we were calm. But it was cozy. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..