Morsdag förberedelser

FullSizeRender
Jag & mami för typ 18 år sedan…

Hej finaste ni och happy mothers day!

Idag är det verkligen en perfekt dag för att bara mysa. Det är sjukt varmt och jag sitter här inne och svettas, det känns tur att vi har skugga på balkongen nu faktiskt. Hade solen legat på här idag så hade det blivit en bastu här inne… Jag menar, det är jättevarmt här redan nu och vi har ändå skugga. Jag har tagit bort inglasningen på balkongen helt och hållet också, annars hade det definitivt blivit bastu / växthus här! haha

Jag har bjudit över mamma och min syster hit vid 13:30 för en morsdagfika på balkongen så jag har ägnat de senaste 2 timmarna med att förbereda lite här hemma!


Hi sweeties and happy mothers day!

Today it’s really a perfect day to just cuddle. It’s super hot outside and I’m sitting in here and sweating, it’s good that we have a shadow on the balcony now actually. If the sun had been here on our balcony today, there would have been a sauna in here … I mean, it’s really hot here already and we still have shade. I have completely removed the glazing on the balcony, otherwise it would definitely have been a sauna / greenhouse here! haha

I have invited my mom and my sister here at 1:30pm for a mothersday coffee on the balcony so I have spent the last 2 hours preparing a little here at home!

P5281382
P5281409
P5281425

Jag tycker att det är mycket roligare att baka eget fika än att köpa färdigt i butiken. Så jag bestämde mig för att baka en kladdkaka till vårt fika. Den är i ugnen just nu och jag hoppas verkligen att den blir bra! Den är helt vegansk självklart och receptet finns här (klick!!) 


I think it’s a lot more fun to bake your own FIKA than to buy in the shop. So I decided to bake a mudcake for our fika. It’s in the oven right now and I really hope it will be great! It is completely vegan of course and the recipe is here (click!!)

Här är ett video RECEPT med!

P5281431
P5281434

Jag har självklart köpt 2 små presenter till mami med, jag tycker att hon förtjänar det. Det var svårt att fota buketten snyggt men visst är den fin? Vita rosor, rosa blommor och lite grönt. Jag tror att hon kommer att älska den!!  Mamma gillar att ha lite ”speciella” solglasögon med så jag ska ge henne dessa runda brillor med blått spegelglas. Jag själv skulle aldrig kunna rocka solglasögon som dessa, men mamma kan. COOLT!


I have of course bought 2 small gifts for Mami too, I think she deserves it. It was difficult to photograph the bouquet nicely but doesnt it look pretty? White roses, pink flowers and a little green. I think she will love it !! Mom likes to wear ”special” sunglasses too so I’ll give her these round glasses with blue mirror glass. I myself could never rock sunglasses like these, but my mom can. COOL!

PicMonkey Collage
Fina älskade mamma. 

LOADING..