Ännu ett inlägg om mat

Nu har det blivit mycket mat här de senaste inläggen. Man kan nästan tro att det är allt jag gör, äter. Vilket det nästan har varit de senaste dagarna faktisk, haha!

Vi har varit på stranden idag. Dock så fotade jag inget för det var väldigt mycket folk och många kvinnor utan bh inklusive mig själv. Så det kändes konstigt att fota när det låg massa halvnakna människor i bakgrunden. Jag hoppas på att det kanske är bättre imorgon på den fronten!

Hur som helst så var vi tyvärr inte där särskilt länge då det började regna…


Now there has been a lot of food post here for the latest posts. You can almost believe that’s all I do, eat. What it has been almost the last few days, haha!

We have been to the beach today. However, I did not photograph anything because there were very many people and many women without bra including myself. So it felt strange to shoot when there were masses of half-naked people in the background. I hope it may be better tomorrow on that front!

Anyway, unfortunately, we were not there for a long time since it started to rain…

Vi åkte hem när regnet kom och jag ställde mig i köket och Jesper vet jag inte ens vad han gjorde. Han var inte med i köket i alla fall 

Jag skulle först bara göra ett litet snack. Nämligen de där gröna grejerna på bilderna ovan. Jag vet inte vad det heter men jag visste hur jag skulle tillaga det i alla fall då jag har ätit det här på resturang tidigare och mindes smakerna!


We went home when the rain came and I went straight to the kitchen-

First, I would just make a small snack. Namely those green things in the pictures above. I do not know what it’s called but I knew how to cook it anyway. I’ve eaten this on a restaurant before and remembered the flavors!

Sen så vet ju alla att om jag har avokados hemma (vilket jag hade som ni vet om ni sett dagens video (klick!!) så blir det guacamole också. Så jag gjorde guacamole och dukade fram nacho chips att dippa också.


Then everyone knows that if I have avocados at home (which I had as you know if you saw the video of the day (click !!) then it will be guacamole. So I made guacamole and brought nacho chips to dip too.

Sen stekte jag upp lite sparris, paprika och lök och varvade med tomat, lite salt och oregano…

Så det hela blev ju faktiskt mer av en lunch än ett mellis faktiskt. Vilket var bra, nu är vi mätta och belåtna och redo att hitta på något. Jag tror att vi ska kolla lite shopping och sådant nu när det ändå är lite tråkigt väder. 🙂 Nästa inlägg kommer att bli något annat än mat, jag lovar!

KRAM!


Then I cooked some asparagus, bell pepper and onion and wrapped with tomato, a little salt and oregano…

 1. Förlåt för orelevant fråga, men vilken storlek har du i bh-storlek? Har du fått hjälp av typ personalen på Twilfit att hitta rätt storlek? Jag har inte stora bröst, och har haft bh-storlek 80B, tills nu när jag fick hjälp att hitta ”rätt storlek”. Hon på Twilfit sa att 80D är ungefär rätt storlek. Men då tänkte jag direkt på dig, för du har mycket större än mig, så jag vet inte riktigt om jag fick ”rätt storlek”, om du förstår vad jag menar..
  Tacksam för svar, älskar din blogg och framförallt din youtube kanal
  Kramar

 2. Hej fina Ellen!
  Vems lägenhet är det ni hyr eller är det eran? Hur stor är den? Är det nära till vattnet? Pool? Jag är också sugen på att åka utomlands och hyra något liknande. Vad är priset per vecka när man hyr sådär osv?
  Du är grym på det du gör och du inspirerar mig så mycket, min förebild!

  Kram! <3

 3. Hej Ellen, vet inte om det var rätt inlägg att ställa denna fråga men jag undrar om du har något bra tips på nyttiga snacks? Typ till mellanmål❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..