Storhandla med mig i Palma

https://www.youtube.com/watch?v=LItmxHCiw7M&t=162s

Godmorgon fina!

Den här videon filmade jag igår (måndag) vilket var vår första dag här i Palma. Det första vi gjorde på morgonen innan vi gjorde något annat var att gå och storhandla. Eftersom att vi bor i lägenheten och har ett helt kök här inne + grill på terassen så har vi egentligen nästan bättre möjlighet att laga mat här än vad vi har hemma… haha! Så vi kommer att göra det en hel del eftersom att vi ska vara här i 3 veckor. Därför började vi med att storhandla så att det var ur världen!

Jag vet att ni gillar mina handla mat videos så jag ville ta med er på denna! Det är ju lite annorlunda att handla utomlands än hemma på Ica. Dock så blev jag irriterad i slutet när jag inte hittade vad jag ville ha och ingen förstod vad jag menade när jag bad om hjälp, haha!

Jag hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Kram

LOADING..