Middag på takterassen

Jag har suttit inne och jobbat nu på eftermiddagen och Jesper gjorde middag till oss. Jag blir alltid så himla glad när han anstränger sig och gör mat till mig. Det spelar  ingen roll vad han gör, ikväll grillade han. Men han kunde lika gärna rostat mackor och jag hade blivit lika glad. <3


I have been sitting inside and working all afternoon so Jesper made dinner for us. I always get so happy when he cooks for me. It does not even matter what he does, tonight he did a BBQ. But he could have made ordinary toasts to and I would have been just as happy. <3

Detta är utsikten från takterassen där vi satt och åt. Jag verkligen njuter av varenda sekund som jag är här. Jag mår så bra och att få sitta och äta en god måltid tillsammans med min kärlek i livet vid den här utsikten är oslagbart!


This is the view that we got on the roof where we had dinner. I really enjoy every second that I am here. I feel so good and just to sit here and to eat a good meal together with the love of my life with this view… I couldn’t ever wish for more!

Min vackra <3

Detta var då middagen. Massa grönsaker som han fint packade in i folie och la i grillen som sedan hamnade på en grillad paprika med lite svamp och majskolvar till. MUMS!


This was out dinner. A lot of vegetables that he grilled in foil that then ended up on a grilled pepper with mushrooms and corn cobs. YUM!

  1. Åh du är alltid lika vacker Jag måste bara få fråga, alla kläder du har på dig är ju en dröm alltså, så fina!! Men jag fastande för den där röda bikiniöverdelen från VS som du hade? Köpte du den när du var i London eller vart har du köpt den? Har letat överallt men hittar den inte. Kram ❤️

    1. Tack söta du Jag köpte den via VS webbshop och beställde den hem till Sverige, det var dock 1,5 år sedan nu så den är nog från förra årets säsong.. Massa kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..