Virkat

Godmorgon fina!

Jag är vaken i tid nu på morgonen och sitter med mail och sådant viktigt nu innan Jesper vaknar. Planen idag är att ta oss till stranden och ikväll blir det mysmiddag. <3 Jag vill gärna vara uppe i tid just därför, så att vi kan komma iväg till stranden tills klockan elva!

Bilderna ovan är från igår när vi hängde vid poolen. Jag hittade den fina virkade klänningen förra veckan när jag var hemma hos min pappa och resande. Jag köpte den på BikBok redan 2013 tror jag… Men den är fortfarande så fin så jag packade med den. 🙂


Good morning!

Today Im up in time and answering emails and all those important stuff that needs to be done before Jesper wakes up. The plane today is to go to the beach and tonight we’re having dinner. <3 I wanted to be up in time because of that, so that we can get to the beach early.

The pictures above is from yesterday when we hung out by the pool. I found this white beach dress last week when I was at my dads and cleaned out my old bedroom. I bought it like 4 years ago but it still looks really pretty so I brought it with me here. 🙂 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..