En sista middag i Palma

Igår kväll åt vi middag ute på resturang. Det var supertrevligt! Dock så hann klockan bli ganska sent innan vi gick ut och eftersom att vi var 7 hungriga personer så tog vi tog bara första bästa resturang som vi hittade. Som vegan blir det alltid lite svårt när man bara ska ta en första bästa för då slutar det oftast med att man bara får grön sallad med lite gurkor typ…


Last night we had dinner at the restaurant. It was super nice! However, it had became quite late  before we went out and we were seven hungry people so we only took the first best restaurant we found. As vegan it will always be a little difficult to when you just go for the first resturant you step by , because it usually ends with just getting green salad with some cucumbers…

Detta blev min middag, egentligen ganska tråkigt med bara en massa romansalld, 1/2 avokado, tomat, lite rädisor och gurka… Men god var den så jag ska inte klaga. Blev dock hungrig igen någon timme senare, hehe


My salad, really quite boring with just a lot of salad, 1/2 avocado, tomato, a little radish and cucumber … But it was tasty! 

Fina Eva och Jespers pappa med en wok och Fajitas


Beautiful Eva and Jespers dad with a wok and fajitas 

Simon, Jennifer och Ludde. 🙂

Nu ska jag packa ner det sista i min väska, äta något och sedan bär det av mot flygplatsen! Åååh, jag tycker att det ska bli SÅ skönt att komma hem nu!!


Now I’ll pack the last stuff in my bag, eat something and then carry off to the airport! Oh, I think it will be so nice to come home now !!

  1. Är det svårt att hitta något mättande och näringsrikt när ni äter ute? Jag har en vän som är vegan och jag ringde till restaurangen för att försäkra mig om att han skulle få något gott men det blev inte bra. Hur hantera du sådana situationer?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..