Hemma i Sverige igen

Godmorgon hjärtan & note to self:  välkommen hem!

Jag tog ledigt från bloggen igår och laddade batterierna igen. Resan hem gick jättebra och smidigt, jag sov nästan hela vägen hem. Sedan så sov jag faktiskt tills klockan var halv ett på dagen när Jesper tillsist väckte mig. Sedan låg jag i soffan exakt hela dagen, min syster kom hit en stund också. Vi gick och handlade, åt tacos och kollade på film innan vi landade i sängen och sov igen.

Idag är jag tillbaka på banan igen och har en jättemysig morgon i soffan. Det är så härligt att vara hemma igen. Det är det fina när man har varit borta så länge, att man fick chansen att längta hem på riktigt. Idag blev det den vanliga frukosten igen, som jag har längtat! Jag åt bär med växtbaserad kvarg toppat med kokos, granola, hasselnötter och hampafrön. Jesper sitter vid min sida och Sommar med Ernst är på Tv. Mmm, livet känns så fantastiskt härligt just nu! Min mamma kommer hit om en stund också, jag brukar ju träffa henne varje dag men nu var det en månad sen sist. Detta kommer att bli en perfekt lördag, det är jag helt säker på!

Hoppas att ni också får en fin dag. <3


Good morning hearts & welcome home to myself!

I took a day off from the blog yesterday and recharged my batteries. The trip home went well and smoothly, I slept almost all the way home. Then I actually slept until  half past one in the day when Jesper woke me up. Then we laied on the couch exactly all day, my sister came here for a while too. We went grocery shopping, ate tacos and watched movies and then we landed in bed and slept again.

Today I’m back on track and have a very cozy morning on the couch. It’s so wonderful to be home again. It’s great when you’ve been away for so long, that I got the chance to really long for  going back home. Today it became the usual breakfast again, which I have longed for! I ate berries with a plant based quark topped with coconut, granola, hazelnuts and hemp seeds. Mmm, life feels so wonderfully beautiful right now! My mom is coming here soon too, I usually meet her every day but now it was a month since last. This will be a perfect Saturday, I’m absolutely sure!

Hope you also will have a nice day. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..