En grå dag i Stockholm

Inlägget innehåller ad-links

Jacka – G Star // T-shirt – LÄNK // Skor – LÄNK // Jeans – LÄNK

Vilket trist väder Sverige bjuder på idag, eller i alla fall Stockholm. Cirka 15 minuter efter att dessa bilder var tagna började det spöregna, blixtra och åska. Fy alltså… Men jag tycker egentligen inte att det gör något, det har varit så bra väder på senaste så det är väl inte mer än rätt att växterna i naturen får lite regnvatten äntligen. Dessutom ligger jag inne i soffan och myser med Daisy så det är egentligen bara mysigt att höra hur regnet smattrar mot rutan. <3


What  a sad weather Sweden offers today, or at least Stockholm. About 15 minutes after these pictures were taken, it started to pour down, lightning and thundering. Ouuf…  🙁  But I really dont bother, it’s been so good weather lately, so it’s no more than right that the plants in nature get some rainwater at last. In addition, I’m on the couch and cuddle with Daisy so it’s really just cozy to hear how the rain slows against the window. <3

  1. Hej!
    Vill ställa en fråga, den är dock inte relaterad till inlägget över.
    Undrar hur du tänker angående det här med hälsohetsen på sociala medier. Du skriver ju mycket om att du inte vill bidra till den och jag förstår det här med att vilja dokumentera sitt liv och att om man då tränar vill man visa upp det. Men jag känner ändå att man genom att visa videor på Instagram när man tränar och genom att lägga ut bilder på sin vältränade mage bidrar till hälsohetsen. Berätta gärna hur du tänker när det kommer till den frågan 🙂
    Tack för en bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..