Vlogg 28 juli 2017

https://www.youtube.com/watch?v=hdgVvCvqElQ

Gud vad trött jag är idag. Jag har inte sovit så bra den senaste veckan med promenader varannan timme natten genom för att låta lilla valpen kissa. Men det är värt det, jag tror att hon kommer att bli rumsren hyfsat snabbt med tanke på att hon knappt får chansen att kissa inne. 😀 Men som sagt, idag är jag lite trött!

Vi har en lugn dag idag så det är skönt. Vi ska snart åka iväg och träffa en vän för att ta oss ut i ett naturreservat för att gå i skogen. Det ska bli mysigt och kul för lilla Daisy också! 🙂 Här ovan kommer gårdagens vlogg också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..