Minko Sthlm

Idag har jag varit på MINKO Sthlm och fixat naglarna. Det var verkligen på tiden då jag inte har gjort det sen innan jag var på Mallis vilket hade resulterat i en extremt ful utväxt och att gelén hade trillat loss helt och hållet på 3 fingrar, inte så snyggt!


Today I have been to MiNKO Sthlm and fixed my nails. It was really on time since I have not done that since before I was at Mallorca, which resulted in an extremely ugly out growth and that the gel had trembled completely on 3 fingers, not so neat!

Vi filade ner naglarna ordentligt. Jag brukar ju ha väldigt långa naglar annars men jag kände för förändring och mer ”valp-anpassade” naglar. Det känns som att allt jag gör om dagarna är att busa och leka med Daisy på golvet och då är det smidigare med lite kortare naglar! Jag tycker dessutom att detta såg lite fräschare ut om jag ska vara ärlig, haha! 🙂


We did cut down the nails properly. I usually have very long nails otherwise, but I felt for a change and more ”puppy-adapted” nails. It feels like all i do now days is to play  with Daisy on the floor and then it’s smoother with a little shorter nails! I actually think that this looked a bit fresher if I’m going to be honest too, haha! 🙂

  1. Hej! Jag ställde en fråga förra gången du gjorde naglar men fick tyvärr inget svar. Hur tänker du angående om att naglarna inte är vegananpassade? Hur kommer det sig att Du gör dem ändå? Jag är själv vegan och undrar av ren nyfikenhet

  2. Väldigt snygga!! 🙂 hur ofta gör du nya naglar ungefär? Dvs när har det gått för länge när de inte är supersnygga längre?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..