Tillbaka på spinningen igen

Här är en bild från lördags efter ett 60 minuters spinningpass! Det var väldigt länge sedan jag körde just spinning, säkert över 1,5 månad sedan… Jag som brukar gå på spinning 3-4 gånger i veckan vanligtvis! Men jag har varit i Spanien i 3 veckor och sen vi kom hem så har jag inte haft motivation till det faktiskt utan jag har tränat andra grejer än spinning. Dock så var det kul att sätta sig på cykeln igen, jag känner mig alltid så bra när jag är klar. :D

Det som är lite synd nu bara är att jag endast kan träna de dagar som Jesper är ledig. Man ska inte lämna en sådan liten valp som Daisy ensam alls så jag kan inte gå iväg till gymmet om inte Jesper är här då… Sen så jobbar han oftast 9:50 tills 20:00 så jag kan inte träna förens efter kl 21 på kvällen och det är lite väl sent, jag hinner knappt börja innan dem stänger liksom! Men den här veckan är han ledig 2 dagar, så det blir därför 2 pass för mig. Alltid något! 🙂


Here is a picture from Saturday after a 60 minute spinning session! It was a very long time since I was on spinning, probably over 1.5 months ago… I usually do spinning 3-4 times a week! But I have been to Spain for 3 weeks and since we got home I have not had motivation to it actually, but I have practiced other stuff than spinning. However, it was fun to sit on the bike again, I always feel so good when I’m done. 😀

What’s a pity now is just that I can only train the days when Jesper is free from work. You should not leave such a little puppy like Daisy alone at all so I can not go to the gym unless Jesper is here then… Then he usually works at 9:50 until 8:00 so I can not train after 9:00pm In the evening and it’s a little late.  But this week he is free for 2 days, so there will be 2 sessions for me. Always something! 🙂

LOADING..