En milstolpe

Bild lånad från Linda Hallberg – LÄNK

Hej fina ni!

Har ni sett det senaste numret från VeckoRevyn än? Snygga Linda pryder omslaget denna gången och jag är lite extra glad för detta numret faktiskt. Jag har nämligen fått en hel sida med mina recept! Detta är en milstolpe för mig och jag är så glad och så stolt  Veckorevyn har ändå hängt med sen jag var 13 år eller så och hade 13åriga Ellen vetat att hon skulle få en sida med sina egna recept och prata om veganmat så hade hon inte trott att det var sant!

Hur som helst, på sid 98 i den senaste upplagan delar jag en 3-rätters meny som alla rätterna är superenkla och går snabbt att göra utan några konstiga ingredienser + att jag ger mina bästa nybörjartips för att äta mer vegetariskt! (Alla dessa recept hittar ni även under kategorin ”Vegan & Vegetariska recept” här på bloggen.

 1. Hejsan!
  Jag hade tänkt skicka ett mejl men hittade inte någon adress. Men jag har varit vegetarian i 5 år då jag även ibland kundr äta fisk. Men nu så har jag varit vegan i ungefär tre månader och är så glad över mitt beslut. Men jag har märkt att mitt hår har fått en försämrad kvalité och blivit mycket mer slitet. Även att mina naglar har tagit mer skada. Jag äter kostillskott ”vegetarian” som finns på Apoteket. Det innehåller zink, järn och vitamin b12 m.m. Men känner ändå att jag kanske har brist på någon vitamin eller mineral. Samtidigt som jag har läst om att man inte ska äta för mycket kosttillskott heller. Hur gör du? Har du märkt någon skillnad sedan du blev vegan? Tar du några kosttillskott?
  Mycket frågor men hoppas att du svarar, är lite orolig hehe. Men tack för en underbar läsning! Blir alltid så glad av att vara inne på din blogg! 🙂

 2. Hej! Jag har letat som en galning, vet heter låten du spelar i videon ”otrygg i hemmet, jobb & besök”, i slutet när Jesper kommit hem? Vore så tacksam för svar!
  Kram

 3. Hej! Jag har letat som en galning, vet heter låten du spelar i videon ”otrygg i hemmet, jobb & besök”, i slutet när Jesper kommit hem? Vore tacksam för svar!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..