En sportbh i alla storlekar

Igår fick jag hem ett av de bästa buden jag någonsin fått skulle jag nästan våga påstå. Jag har haft så svårt att hitta en bra sport-bh som passar mig och plötligt så står den en man med en påse utanför min dörr med en sportbh i min storlek som gör sitt.


Yesterday I recived one of the best bids I ever received. I’ve had such a hard time finding a good sports bra that suits me and suddenly it’s a man with a bag outside my door with a sports bra in my size that does its thing.

Hunkemöller är en av de få butikerna som jag köper underkläder i av den enkla anledningen att dem har sexiga bh:ar även i stora storlekar. Nästan alla mina bh:ar kommer från den butiken och därför blev jag så glad att innehållet i påsen kom därifrån. Influencern Caro Einhoff har fått göra en sportkollektion med Hunkemöller och den här sport:bhn är från den kollektionen och denna finns i storlek upp till 90F. Jag har en F-kupa i den här och vad som är bra är att den har formpressade kupor och både hak- och hyskknäppning baktil, vanliga axelband + brottarryggen. Jag hoppade lite upp och ner med den på och den gör verkligen sitt! Jag är så glad, kanske ska ta och köpa en till bara för att kunna switcha! 


Hunkemöller is one of the few shops I buy underwear from for the simple reason that they have sexy bras in large sizes too. Almost all my bras are from that store and therefore I was so glad that the contents of the bag came from there. The influencer Caro Einhoff has had a sports collection with Hunkemöller and this sports bra is from that collection and it is in size up to 90F. I have an F-cup in this and what’s good is that it has  both heel and hemispheres at the back, regular shoulder straps + crotch back. I jumped up and down with it on and it really makes its way! I’m so happy, maybe I’ll buy one to just to switch!

Sedan så fick jag med en fin mysdress och en träningsryggsäck. Så mycket fin, tack snälla Polhem PR!

Detta är alltså INTE ett samarbete utan jag tyckte verkligen att detta var himla bra och fint och efter att ha testat BHn så vill jag tipsa er om den också. 🙂

  1. Åh snygg sport-bh! Hur tycker du att den sitter i F alltså är den normal eller stor i storleken? För jag har G men tänkte att den kanske kan passa mig ändå.

  2. Åh måste gå och testa denna. Har jätteproblem med tuttarna när jag tränar och måste ha dubbla sport-bh:er när jag tränar annars gör det sjukt ont. Men det gör att jag knappt kan andas istället

  3. Jag såg just den här videon när du fick hem allt detta!
    Det är ett märke jag faktiskt inte hört förut, så ska absolut kika in och se om man kan hitta något.
    Jag har otroligt svårt att hitta bra bhar och sportbehåar just av anledningen att de är så otroligt små i storleken!:(

  4. Synd att de inte har 65G. Har provat deras bhar och badkläder i storlek 70F men då har omkretsen varit för stor.
    På andra affärer har 70 varit bra för mig :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..