Vlogg 30.08.17

https://www.youtube.com/watch?v=YAg49mMmZuE&t=44s

Godmorgon!

Här kommer dagens vlogg, eller egentligen gårdagens beroende på hur man ser på saken. Dagens vlogg som filmades igår! 🙂 En lugn men trevlig dag faktiskt!

Idag vet jag dock inte vad som ska ske, det regnar och är allmänt trist och grått. Jag skulle behöva filma en video men jag har noll inspiration och ingen i min närhet har några bra förslag heller tyvärr. Så jag ska sätta mig och brainstorma en stund och förhoppningsvis dimper det ner ett bra videoförslag från min hjärnas idébank! Detta är nog det svåraste med att jobba som influencer, att vara kreativ och komma på nya saker att skriva, filma och fota varje dag som helst ska vara nytänk och inte gammalt som jag redan gjort. SVÅRT men samtidigt kul! 🙂 Har ni förslag på vad ni skulle vilja se för video på lördag? 😀

 1. Du gör fantastiska videos, receptvideos är min personliga favorit.
  Själv skulle verkligen behöva lite inspiration till nya maträtter.
  Gick över till vegankost i början av sommaren, det blir väldigt mycket grytor och soppor här.
  Pannkakor skulle jag verkligen vilja kunna laga veganska.
  Blir mycket smothies, gröt och chiapudding till frukost och mellanmål.

  Tips på enkla träningspogram hade också varit super, har precis kommit tillbaka till gymmet efter 9 månaders frånvaro pågrund av sjukdom. Behöver återuppbygga kroppen, men blir frustrerad över hur svag jag blivit och hur mycket muskler som försvunnit.

  Tusen tack för en fantastisk blogg och youtube kanal.

 2. Hej Ellen!
  Varför gör du inte en video som sammanfattar ditt liv från dess att du började blogga? Alltså ett sätt för nya följare att lära känna dig( stora milstolpar kanske). Gärna med bilder 🙂

 3. Fina Ellen! Du verkar vara en sån underbar, varm o ödmjuk fin tjej, tycker att det lyser om dig jämt! Älskar dina videos 🙂
  Får hålla med ovanstående, ännu fler mattips – både middagsrecept och mellanmål hade jag önskat. Jag övergick också till vegansk kost i sommar och är sugen på ny inspo till matlådor att ta med till jobbet!
  Även träningspass/träningsprogram på gymmet, meditationsövningar/yogapass, tips om kläder, smink, och så vill jag se mer av lilla Daisy, en sån liten sockertuss hon är. KRAM!

 4. En storytime! Där du berättar antingen berättar om din anorexia, hypotyreos eller endromios. Om det skulle vara för jobbigt kan du väl filma den där mukbangen som skulle komma upp på vidoemånaden tillsammans med din syster? 😀

 5. Ja lite mer om din bakgrund! Jag är relativt ny följare, och förstår inte alltid vad du pratar om ang vikt, våldtäkt osv. Är nyfiken på dig!

 6. life hacks är roligt att se på. Visa gamla bilder och berätta kort om bilden, första bilden på dig och Jesper tex. Du kan testa renee voltaire veganska godis eller testa något annat 🙂 bjuda in någon till din kanal och ha någon rolig tävling.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..