Mina träningsmål i höst

Det är jättekul att läsa era kommentarer i mitt föregående inlägg om vad ni vill se mer av i bloggen. Ni över över 100 stycken som har kommenterat och det gör mig så glad att ni har engagerat er och tagit tiden att lämna en kommentar, TACK! Det är ganska mixade åsikter men ni verkar vilja ha en skön blandning av träning, vegansk kost och mode. Har jag rätt? :D De allra flesta röstade för mer träning!

Sen Daisy flyttade hem till oss så har jag haft svårare att ta mig till gymmet eftersom att man inte får lämna en valp ensam och Jesper jobbar alltid tills klockan 8 på kvällen och då hinner vi inte byta av varandra innan gymmet stänger. Men jag har gjort en del hemmaträning och utomhus träning, då har jag kunnat ha Daisy med mig liksom! Jag har inte delat särskilt mycket av det men eftersom att ni vill se mer träning så tänker jag att jag kanske ska se till att ta bra bilder och dela mina hemmaträningspass med er!

De passen som jag gör utomhus eller här i vardagsrummet är ändå pass som man lika gärna kan köra i gymmet också så det fungerar för alla att göra, med eller utan tillgång till gym och med eller utan vikter! Jag antar att jag inte är den enda som har svårt att finna tiden till sig hela vägen till gymmet på vardagen. 🙂

Vilken träningsform satsar du på i höst? 

Svar: Tidigare år har jag kört väldigt hårt i gymmet, mycket tunga vikter och en hel del spinningpass men i år ska jag varva ner faktiskt. Jag tränar alltid med mitt välmående i fokus och efter ett stressigt 2017 så vill jag för mitt välmående varva ner och andas lite. Jag har nyligen upptäckt att yoga känns bra både för min kropp och sinne och i höst vill jag satsa på att bli smidigare och vigare för att klara fler ”yoga moves”. Yogan kommer jag att varva med långa power walks i höstsolen och självklart spinning och vikter också som vanligt när jag har möjligheten, det är så roligt!

Vilket träningsmotto har du i höst? 

Svar: ”Always be a work in progress”. Det vill säga, att jag alltid strävar efter att bli  bättre. Hur lång tid det tar spelar ingen roll, men att jag hela tiden jobbar med mig själv för att nå nya mål, må bättre och utvecklas. Det behöver inte bara gälla träningen utan det går att sätta till allt i livet. Att hela tiden utvecklas på alla plan, att sträva efter att vara den bästa och mest hälsosamma versionen av sig själv.

 – Hur tränar ni i höst och har ni någon qoute som ger er motivation? 🙂

 

 1. Jag kommer cykla så mycket mountainbike jag bara kan – det gäller att passa på innan isen kommer! 🙂 Jag älskar verkligen att cykla, så jag ser fram emot varje pass. Det när något med att vara ute och cykla över allt som naturen erbjuder, fart, koncentration och otroligt intensiv träning. Älskar det! Plus att man blir så otroligt lugn av att vara ute i skogen, finns inget bättre 🙂

  1. Åh gud så härligt det låter! Jag har aldrig cyklat mountainbike men det som du beskriver låter ju helt fantastiskt! Mountainbike kanske är något man borde prova någon gång 😀

 2. Den här hösten vill jag bli starkare, snabbare och smidigare. Mission varje gympass är att ta i. Sen har jag ganska nyligen börjat springa (bästa terapin!). Målet där är att våga springa lopp. Någon gång (inom snar framtid snart) ska jag springa halvmaraton. Maraton finns med på ”innan-jag-dör-listan”. Sen fortsätter strävandet mot balans för hälsa för mig är inte bara fysiskt.

  Träningsmottot här är väl ”If you still look cute at the end of a workout you didn´t train hard enough”.

  1. Låter ju som jättebra mål att sträva efter! Kul att du har hittat en träningsform som du gillar dessutom. Jag har planerat att dela ett stretchingpass för att förbättra sin löpning som kommer att komma upp nästa vecka om jag får till det med bra bilder osv. 😀
   STORT lycka till fina, jag är helt säker på att du kommer att klara halvmaraton 😀

   Jag älskar det träningsmottot, så bra!

 3. Jag kommer att försöka få så mycket sol på mig som möjligt och väljer träning ute när det är möjligt. Annars går jag in till gymmet för att stärka upp kroppen och bli stabil och balanserad för att må bra i vardagen. En mix helt enkelt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..