ASPA Herrgård del 1

Nu har jag äntligen fått bilderna från helgen! Det är en hel del så jag tänkte att jag ska göra 3 delar eller så där jag visar bilder och berättar vad vi pysslade med. :D

På den första bilden här har vi hela gänget framför Herrgåden. Ellen Bergström, Ida Warg, Daniel Paris, JAG, Felica Aveklew, Sandra Lindal, Mimmi Kapell, Isabella Jedler, Ellinor Bjurström, Alice Stenlöf och Anty! 🙂 Detta var verkligen världens bästa gäng, vi hade det så bra!


Now I finally got the pictures from the weekend! Its a lot so I thought I’ll do 3 parts or so I’ll show pictures and tell you what we’re doing. 😀

On the first picture here we have the whole gang. Ellen Bergström, Ida Warg, Daniel Paris, ME, Felica Aveklew, Sandra Lindal, Mimmi Kapell, Isabella Jedler, Ellinor Bjurström, Alice Stenlöf and Anty! 🙂 

Fina Alice med min lilla Daisy

Resan till Herrgården var ganska lång. Vi lämnade Stockholm runt 16 tiden och bussresan tog över 4 timmar så vi var framme strax efter 20 på kvällen.

För att underhålla oss själva laddade vi ner någon app där man skulle hålla telefonen vid pannan och så skulle de andra försöka beskriva ordet som stod på telefonen och så skulle man gissa vilket ord man var ute efter! Ganska kul faktiskt för det blev väldigt hetsigt där i bussen, sjukt roligt!


The bus trip  their was quite long. We left Stockholm around 4pm and it took over 4 hours so we arrived just after 8pm in the evening.

To entertain ourselves, we downloaded a app where you would hold the phone at the forehead and the others would try to describe the word that was on the phone and you should guess what word you were looking for! Pretty fun actually and everybody got super excited haha!

Med Ida Warg vid min sida!

När vi kom fram till Herrgården så fick vi alla våra rum där det väntade en generös goodiebag med grejer för att vi skulle ha det bra under helgen. Allt från tandborste, myskläder, till tamponger och parfym! Sedan gick vi alla ut till köket och matsalen där det serverades ramlösa drinkar!


When we arrived we all got our rooms where there was a nice goodiebag with stuff waiting for us to enjoy the weekend. Everything from toothbrushes, clothes, to tampons and perfume! Then we all went out to the kitchen and the dining room where Ramlösa drinks were served!

Och sen serverades middagen! Ni som vet ni vet, jag ÄLSKAR tacos och vi hade tacokväll! Det kunde inte ha börjat bättre 


And then dinner was served! You know you know, I LOVE Tacos and we had a taco night! It could not have started better  

Efter middagen tog vi på oss myskläder och gick upp till brölloppsviten där vi ställde upp en projektor, la massa kuddar på golvet, i soffan, vi hade massa godis och så kollade vi på 2 avsnitt av Hollywood fruar. Jag älskar det programmet, så himla roligt!!

Efter detta så kröp vi faktiskt ner i sängen. En väldigt soft och trevlig fredag hade vi helt enkelt!


After dinner we took on our cozy clothes and went to the wedding suite where we put up a projector, put lots of pillows on the floor, on the sofa, we had lots of candy and we watched 2 episodes of Hollywood wives. I love that program, so funny !!

After this we actually went to the bed. A very soft and enjoyable Friday simply!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..