ASPA Herrgård del 2

På lördagsmorgonen så började vi med frukost för att sedan direkt ta på oss träningskläderna och gå ut i trädgården för ett träningspass med fokus på rumpa och mage. Jag tränar ju oftast ensam och det var verkligen kul att köra ett cirkelpass med tjejerna!


On Saturday morning we started with breakfast and then immediately put on our exercise clothes and walk into the garden for a abs and booty  workout. I usually exercise alone and it was really fun to workout with the girls!

Efter träningen väntade en stor vegansk buffé i matsalen. Jag älskar det faktum att det blev veganskt för hela gänget trots att det egentligen bara var jag och Ida som är veganer! Och vet ni vad det bästa är? ALLA gillade maten!


After training, a large vegan buffet was waiting in the dining room. I love the fact that it became vegan for everyone, although it was really only me and Ida who are vegan! And do you know what the best part if this is? Everyone liked the food!

Under lunchen kom grundaren av Mockberg klockor  och pratade om att vara kvinna och entreprenör i en mansdominerad branch. Jag älskar när tjejer står på sig och tar plats och jobbar mot sina drömmar och mål trots att det är mycket motgångar. GO GIRL! Jag tyckte att hon var superhäftig och hennes klockor är väldigt fina ch stilrena också, snyggt!


During lunch, the founder of Mockberg watches came and talked about being a woman and entrepreneur in a man-dominated branch. I love when girls stand and take place and work against their dreams and goals, despite the fact that there are many adversities. GO GIRL! I thought she was super cool and her watches are very nice and classic clean too, nice!

På eftermiddagen hade vi ”beauty stations” så vi dukade upp med allt från smink till löshår och klänningar. Så fick vi fixa oss snygga tillsammas inför middagen. Snacka om ultimata tjejkvällen!


In the afternoon we had ”beauty stations” so we showed up with everything from make-up to hair extensions and dresses. Then we got ready for dinner together. Talk about ultimate girls evening!

Isabella som sminkar Felicia. SÖTA! 

Kvällen avslutades med middag och bara massa mys innan vi gick och la oss. Åh vilken härlig dag <3


The evening ended with dinner and just a lot of cuddle before we went to bed. Oh what a lovely day <3

    1. Jag har ju inget bestämt schema så men jag försöker att publicera 3 videos i veckan. 🙂 Den här veckan fick jag inte inte till någon bra vlogg tyvärr men det har kommit en del välarbetade blogginlägg istället. 🙂 Jag vloggar idag så den kommer TROLIGTVIS upp en imorgon beroende på om jag hinner redigera den tills dess eller inte. Annars kommer den i början av veckan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..