Fokus rumpa på gymmet

Här kommer gårdagens gympass för rumpan! Jag brukar ju posta bilder på övningarna men idag har jag gjort GIFs så att ni kan se utförandet bättre + att det är roligt med lite variation. Ni får jättegärna berätta vad ni tycker om detta jämfört med bilder. Så skulle absolut uppskatta om ni tog er tiden att lämna en kommentar så att jag vet om jag bör göra såhär fler gånger!


Here’s yesterday’s gym workout for the butt! I usually post pictures of the exercises, but today I have done GIFs so you can see the performance better + that it’s fun with some variation. What do you think of this? I would  definitely appreciate if you took your time to leave a comment so I know if I should do this more times!

Sumo marklyft
12 reps x 7 sets


Sumo deadlift
12 reps x 7 sets

Höftlyft med gummiband + kettlebell 
20 reps x 4 set


Hip thrust with resistance band + kettlebell
20 reps x 4 sets

Animated GIFs - Find & Share on GIPHY

Bulgariska utfall
10 reps x 3 set / på varje ben


Bulgarian split-squat
10 reps x 3 sets 

Animated GIFs - Find & Share on GIPHY

Cable kick-backs
15 reps x 4 set / på varje ben

LOADING..