Over knee | Outfit

Skor – LÄNK // Kjol – Gina Tricot // Skinnjacka (fakeskinn) –

Såhär såg jag ut i söndags när jag var ute på stan för en lunch med en vän. Jag älskar att hösten är här så att jag har fått plocka fram mina over knee stövlar igen, SÅ snygga  Enda som är synd är att jag har råkat köpa dem i en för stor storlek så jag måste gå och knipa med tårna och får skavsår… fasen!  Men jag använder dem ändå, man kan inte låta ett par sådana snygga stövlar bara stå i garderoben. Haha!

Jag beställde faktiskt ett par liknande här om dagen fast utan klack som jag väntar på, hoppas att dem kommer idag! Så kan jag variera med klack och platta beroende på vad man ska göra och hur långt man ska gå! 🙂


This was my outfit on Sunday when I was out in town for a lunch with a friend. I love that the fall is here so I’ve got to pick out my over knees boots again, so nice Only a pity is that I’ve bought them in too big a size so  I have to go and squeeze my toes and I get blisters! But I’m using them anyway, you can not let a pair of such nice boots just stand in the wardrobe. Haha!

I actually ordered one more couple like this but flat. Ihope they come today! Then I can vary with heels and flat depending on what to do and how far Im going to walk etc. 🙂

LOADING..