Kommentarer

Kjol – Gina Tricot // Blus – NA-KD // Smycken – Lily & Rose, Thomas Sabo, Pandora & Marc Jacobs // Klocka – Mockberg 

Såhär ser jag ut idag! Jag har världens mysdag ska ni veta 

Hur som helst, jag måste säga en sak till er: TACK! Jag vet att flera av er har märkt det då ni har kommenterat att ni tycker att det är kul att jag uppdaterar mycket nu, med bra bilder och en del träningsinlägg osv. De senaste 2 veckorna har jag faktiskt medvetet lagt både mer tid och energi på bloggen och det är för att jag har haft mer motivation.

Ni har varit så himla flitiga på att lämna kommentarer på alla mina inlägg och det gör mig jätteglad och pepp. Det är betydligt mycket roligare att blogga när ni faktiskt lämnar avtryck. Så anledningen att bloggen har blivit ”bättre” på senaste är tack vare er, för att ni är så bra och engagerade. Ni är verkligen bäst och ni gör mig så himla glad. ❤️

LOADING..