Love Bomb Brunch

Godmorgon hjärtan!

Här är några bilder från igår när Desenio bjöd på brunch på deras kontor. Detta var bokstavligen den finaste brunchen jag någonsin sett! Det var så himla vackert med fina färger, vackra blommor och så mycket gott! Ååh 


Good morning hearts!

Here are some pictures from yesterday when Desenio invited for a brunch at their office. This was literally the nicest brunch I’ve ever seen! It was so beautiful with beautiful colors, beautiful flowers and so much tasty breakfast!

Med mina älskade tjejer Ida och Sabina var också på brunchen.  Så himla mysigt att träffa dem båda igen❤

Brunchen var helt vegansk och allt som bjöds på var från Mahalo – Hälsocafet. Ni alla vet ju hur mycket jag älskar Mahalo, jag är där minst 1 gång i veckan. Haha! Vi åt Acai Bowls, chia pudding, juice och smoothies, bovete pannkakor, avokadomackor… Alltså det fanns allt möjligt gott! 


The brunch was totally vegan and everything that was offered was from Mahalo. You all know how much I love Mahalo, I’m there at least once a week. Haha! We ate Acai Bowls, Chia Pudding, Juices and Smoothies, pancakes, Avocado toast… 

Stort tack till Desenio för en helt fantastisk förmiddag, så himla trevligt!

LOADING..