Ska jag börja med Personlig träning igen?

Godmorgon fina ni!

Jag har en fråga till er idag. Jag körde en hel del Personlig träning online för något år sedan där jag dels sålda mina tjänster i form av personliga kost och/eller träningsprogram samt Online Coachning. Jag höll på med det ganska länge  och anledningen att jag slutade sen var för att jag inte riktigt hade tid och ork till det då detta var när jag var mitt uppe i min utredning av hypotyreos och mådde faktiskt väldigt dåligt både fysiskt och psykiskt så jag kände att det blev lite för mycket och jag blev också sjukskriven i samma veva.

Men som ni vet så mår jag bättre nu sen ett år tillbaka och jag har funderat på om jag ska plocka upp personlig träning igen. Så i detta inlägget vill jag egentligen mest kolla intresset hos er och om det är någon av er som är intresserade av att få hjälp med kost, träning osv och så tar jag det därifrån! 🙂

LOADING..