Instagram haul

Inlägget innehåller reklamlänkar från NA-KD

Idag, eller faktiskt precis nyss så gjorde jag ett samarbete med NA-KD på min instagram story. Då har jag gjort en liten modevisning (haul) med några plagg som jag tycker om och vill dela med mig till mina följare! Jag tänkte visa er här på bloggen också  fast i bilder och dela rabattkoden med er med. Anger ni koden fitspooration20 så får ni alltså 20% rabatt på hela NA-KDs hemsida och koden gäller i 3 dygn! Detta är alltså ett instagram samarbete och inte ett samarbete för bloggen, men jag tycker verkligen om alla plagg så jag delar det här med rabattkod till er också!


Today, or actually just 10 minutes ago, I did a collaboration with NA-KD on my instagram story. Then I have done a little fashion show (haul) with some clothes that I like and want to share with you! I thought to show you on the blog as well in photos and share the discount code with you too. If you enter the code fitspooration20 you will receive a 20% discount on the entire NA-KD website and the code is valid for 3 days!

1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR

4an – HÄR // 5an – HÄR // 6an –

7an – HÄR // 8an – HÄR // 9an – HÄR

För er som undrar hur plaggen är i storlek så är alla helt normala i storleken. Så ta den storleken som du brukar ha i kläder! Vill du ha något att jämföra med för att få ett hum om hur storlekarna är så har jag på mig storlek XS i alla plagg ovan. 

  1. Lite otydligt när du inte markerar dessa inlägg med att det är reklam. Visserligen bara ett instagramsamarbete men du tjänar på att även göra reklam för det på bloggen och inlägget syftar till att öka försäljningen. Säger det inte för att kritisera utan bara påminna så du inte sitter där och blir anmäld för brott mot marknadsföringslagen, vore väldigt synd.

    1. Fast det står klart och tydligt i inlägget att det innehåller reklamlänkar. Mer än så behöver man inte markera eftersom att det inte är mer än så. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..