Regnig outfit

Inlägget innehåller adlinks från NA-KD

Tröja – LÄNK // Regnjacka – LÄNK // Jeans – LÄNK 

Godmorgon hjärtan!

Vad tycker ni om min nya regnjacka? Jag har velat köpa en nu ett tag men skjutit på det något otroligt. Jag borde egentligen ha köpt en regnjacka för flera år sedan men jag har alltid lånat min mammas. Men nu när jag inte bor hos min mamma så blir det ju svårt att låna hennes kläder. Så jag borde alltså ha köpt en regnjacka för 1,5 år sedan.

Men så skönt nu att jag har en. Nu slipper jag bli helt genomblöt när jag ska gå ut i regnet med Daisy. För om jag nu ändå ska ut så kan jag lika bra klä mig efter det! Jag tycker att den här i militär är asball dessutom. 😀

Hur som helt. Jag är uppe med tiden och ska göra mid ordning för att gå på ett lanseringsevent. Min vän Andrea ska släppa en egen kollektion för NA-KD och det ska verkligen bli så kul att se vad hon har gjort för något. Jag har ju  självklart sett lite på hennes Instagram men det ska bli så kul att se det i verkligheten också. Jag ser fram emot den här dagen minst sagt!


Good morning hearts!

What do you think of my new rain jacket? I have wanted to buy one for a while but I never did. I really should have bought a rain jacket several years ago but I’ve always borrowed my moms. But now that I do not live with my mother, it becomes difficult to borrow her clothes. So I should have bought a rain jacket 1.5 years ago… hehe

But its  good that I have one now at least. Now I do not get completely blown out when I’m going to go out with Daisy. Since  I’m still going out, I can as well dress  after that!

Whatever. I’m up with time today and will soon  go to a launch event. My friend Andrea will release her own collection for NA-KD and it will really be so fun to see what she has done. Of course I have seen some on her Instagram, but it will be so fun to see it in reality as well. I am looking forward to this day!

  1. Trodde du hade klippt dig när jag scrolla förbi, men såg sen att du bara hade stoppat in håret i tröjan. Tror du skulle passa superfint i kortare hår!

  2. Du är verkligen så fin Ellen! Nu till en helt annan sak, jag har nämligen en fråga. Och den är: Får man i sig extra fett/kalorier när man smörjer in sig med body butter/hudlotion? För jag har inte använt det på flera år eftersom jag är rädd att få i mig minsta lilla kalori. Eller att allt fettet från krämen ska tas upp i mitt matsmältningssystem. (och ja, jag har anorexia. det är därför jag undrar över detta.) tack på förhand för svar världens bästa ellen! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..