ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

Igår var jag på världens mysigaste lunch för

Yesterday I was on the world’s most cozy lunch for Andrea Hedenstedt’s clothing line release. We were picked up by taxi from Tekniska and went to fantastic Bockholmen. Rosé was served and Andrea’s collection was well presented on hangers in a little showroom. WOW, so much nice stuff! I’m so fond of Andrea’s sake that she has had the chance to create her own collection and in addition, everything looks so beautiful. I’m not surprised 😀

Efter vi hade fått kika på kollektionen så gick vi gemenast ner till det lilla orangeriet vid vattnet där vi sedan åt lunch. Ser ni hur fint det är? Jag älskade det här stället, jag skulle vilja fira min födelsedag här nästa år!

Maten var jättegod också. Jag fick ett blomkålshuvud, jag vet inte vad dem hade gjort med det men det var gott i alla fall, haha!


After we had a look at the collection we went down to the little orangery by the water where we ate lunch. Do you see how nice it is? I loved this place, I would like to celebrate my birthday here next year!

Avslutningsvis så fick vi in lite efterrätt och 2 musiker trillade in och sjöng och spelade. Jag som inte trodde att det kunde bli bättre! Båda killarna var verkligen så duktiga och det var ett perfekt avslut på ett fint event.

Tack fina Andrea för en fin eftermiddag. Din kollektion är helt fantastisk och jag håller tummarna för att det kommer gå bra nu. SÅ FINT <3


In the end, we got some dessert and 2 musicians arrived and sang and played. I did not think that it could get better! Both guys were really good and it was a perfect end to a nice event.

Thank you Andrea for a nice afternoon. Your collection is absolutely amazing and I really do hope that it will go well. SO AMAZING <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..