VLOGG 18.10.17

https://www.youtube.com/watch?v=d_4imjQxztI

Hej hjärtan!

Den här veckan har jag inte varit bra på att uppdatera med videos. Jag som brukar publicera 3 i veckan har inte publicerat på 7 dagar nu. Jag har haft världens stressvecka men det kommer bara att leda till roliga saker. 😀

Dagens video är i samarbete med Idun Minerals och Apotek hjärtat . Jag är jätteglad över att få samarbeta med just Idun eftersom att jag använde deras produkter själv innan samarbetet kom in i bilden! Så jag kan verkligen genuint rekommendera alla produkterna som jag visar i videon.

Med rabattkoden ”Ellen20” får ni 20% rabatt på hela Idun’s sortiment (ej REA produkter) på apotekhjartat.se  🙂 koden är giltig till 26/10.

Jag hoppas att ni gillar dagens vlogg!

  1. Hej Ellen!
    Jag har skrollat igenom din blogg ett par gånger nu och hoppats att få hitta vad för produkter du använder till kropp och hår! Jag har sedan två år tillbaka börjat använda veganskt och icke djurtestat smink. Nu ska jag flytta hemifrån och vill därför även gå över till veganskt och icke djurtestat med alla mina produkter! Så vad använder du för schampoo och balsam etc? Och har du ett par olika förslag på bra märken jag hade kunnat köpa? 🙂 du kanske kan göra en video om det med! Ha det bäst fina du och hoppas att du kan svara på min fråga! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..