Touch up

Inlägget är i samarbete med Rapunzel of Sweden

Jag mår faktiskt lite bättre nu. Jag har haft över 38 graders feber hela dagen visserligen men jag mår inte illa och all mat som jag har ätit idag har stannat kvar i magen. SKÖNT! Det är lurigt det där, att man kan bli så himla sjuk så snabbt men sen går det också över lika snabbt igen. Jag känner mig lite orolig i magen men så länge maten är kvar där i så är jag lugn. Imorgon kommer jag nog må helt som vanligt igen om jag får gissa. 🙂

På bilderna ovan ser ni resultatet från frisören igår. Jag vet inte om ni ser någon större skillnad egentligen för det är inte det. Men vad vi gjorde var att vi la en mörkare bottenfärg i hårbotten då jag är lite blondare där i mig själv än vad jag vill ha just nu. Sedan så la vi en nyansering i hela håret för att göra det lite kallare. OCH vi klippte löshåret lite kortare än vad jag brukar ha. Jag är supernöjd som vanligt, det känns så fräscht nu.

För er som undrar vilka färger har i så har jag den HÄR och denI actually feel a bit better now. I have had 38 degrees fever all day though, but I do not feel sick and all the food I’ve eaten today has stayed in my stomach. My stomach feels a little worried and I dont really feel like eating but as long as the food stays in there I’m calm. Tomorrow I will probably feel usual again if I can guess. 🙂

In the pictures above you can see the results from the hairdresser yesterday. I do not know if you see a big difference really because it’s not. But what we did was that we darkend up my bottom color in the scalp, because I’m a bit blonder there in myself than I want right now. Then we put a colder shade on the whole hair to make it a little colder. I’m very happy as usual, it feels so fresh now.

  1. Kan du inte visa dina fem favorit-tights? Spelar ingen roll om alla skulle vara från märke eller sponsrade eller dylikt, bara vilka du gillar mest. Och jättegärna länka tightsen också så man kan köpa samma! Är på jakt efter ett nytt par så skulle gärna ha tips om bra <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..