Dressad outfit & rabattkod

Inlägget är i samarbete med NA-KD

Kostymbyxor – HÄR //  Skjorta – HÄR // Skorna är flera år gamla med finns liknande HÄR 

Hej på er!

Idag har jag gjort en haul på min instagram tillsammans med NA-KD igen vilket betyder att jag har en rabattkod som jag får dela med mina följare. Jag delar den även med er tänker jag! Men koden ”fitpooration20” får ni 20% rabatt på hela NA-KDs webbshop, koden räcker i 72 timmar så ni kan använda den fram tills lunch på tisdag. 😀

Outfiten ovan är från NA-KD och skjortan är faktiskt från Therese Lindgren’s nya kollektion. Jag verkligen älskar den, så himla snygg men samtidigt annrolunda. 😀

Vill ni se alla plaggen som jag visade i min haul så kan ni se det på min instagram story där jag heter ”Fitspooration”.


Hello!

Today I have done a haul on my instagram with NA-KD again, which means I have a discount code that I can share with my followers. I share that honor with you too I think! With the code ”fitpooration20” you get a 20% discount on the entire NA-KD webshop. The code will last for 72 hours so you can use it until lunch on Tuesday. 😀

The outfit above is from NA-KD and the shirt is actually from Therese Lindgren’s new collection. I really love it, so beautiful. 😀

Do you want to see all the clothing that I showed in my haul so you can see it on my instagram story, where I’m called ”Fitspooration”.

 1. Hej fina Ellen! Undrar om du har sett min kommentar angående hur du färgar/tonar ditt hår så mycket utan att det slits, det är såå fint! Kommenterade under inlägget med olika selfies på olika hårfärger och frisyrer, men det verkar vara borta? Kram Emma

  1. Det kanske verkar som att jag färgar mitt hår mer än jag gör. Denna gången ex så la vi färg enbart i min botten och gjorde den mörkare. Resten av håret färgade vi inte på. ☺️ Sen så fönar jag aldrig håret utan det får självtorka + att jag alltid använder värmeskydd och tvättar håret max 3 gånger i veckan. Jag skulle kunna Göra ett inlägg med vilka hårdvårdspeodukter jag använder?
   Kram!!

   1. Jaaa ett inlägg med vad du använder för produkter hade varit såå bra <3 När du gick från blond till brunett la du då i en toning eller färgade du det? Funderar själv på att färga brunt från blond men vet inte alls hur det går till.. Älskar verkligen din blogg, du är så otroligt inspirerande och äkta! Du verkar vara en helt fantastisk person! Kram!

 2. Herrejisses va snygg du är Ellen!
  Tycker du har fått en sån jäkla snygg stil & blir bara roligare och roligare att följa dig för varje dag som går! Du verkar verkligen vara en genuint fin människa med fötterna på jorden. Fortsätt med det du gör! Kram ❤

 3. Hej Ellen! Här kommer en liten annorlunda fråga. Men jag är så kluven och jag vet att du varit med om liknande. Jag känner inte att jag har ”någon” att berätta detta för just nu heller. Jag vet att du har skrivit någon gång att du har blivit tafsad på på dansgolvet. Jag skulle vilja veta hur du reagerade just då? Jag var med om liknande igår. Jag drack aldelles för mycket och var väldigt full. Helt plötsligt kom en kille bakom och började dansa väääldigt nära, vi hade inte ens tittat på varandra. Pga mitt tillstånd, så reagerade jag inte förnst hans fingrar var i fiffi. Jag drog bort hans hand som sedan förflyttade sig till brösten.
  I en sådan situation är det självklara att man puttar bort honom och springer därifrån. Men jag som, stelnade till? Och gjorde ingenting? Så svårt att förklara, minnet är också vagt. En supersnäll tjej märkte det och tog mig därifrån till sidan, förnst då började jag förstå vad som hänt. Men det känns som att jag borde ha gjort något :'( känns som, mitt fel?? Åh det är så sjukt. Men jag vet inte hur jag ska känna. i efterhand nu känns det sjukt jobbigt. Är rädd att någon såg och antog att jag ville.
  Förlåt för en lång och kanske opassande kommentar. Jag tänkte bara på dig för du varit med om liknande. Jag skulle vilja veta hur du reagerade. Men jag har full respekt ifall du inte vill prata om det!
  Tusen kramar till dig, som även är en stor inspiration!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..