Dagens lista

En liten telefonselfie med Daisy imorse när vi gick hemifrån 

Dagens humör & mående: Jag mår jättebra idag faktiskt. Så skönt! Det är första dagen sen i torsdags som jag känner mig ”normal” igen. Alltså jag har inte det minsta feber och jag är pigg och alert

Dagens borde: Jag ska kika på om jag kan hitta någon bra väska till Daisy. Jag åker tunnelbana med henne minst 2 gånger per dag och det är alltid sjukt mycket folk så jag måste ha henne i famnen för att hon inte ska bli nedtrampad. Så jag behöver verkligen en hundanpassad väska som hon kan vara i när vi är ute och flänger. Idag fick hon sitta i min handväska när det var som mest folk då jag inte kunde bära både väska och hund + samtidigt hålla i mig för att inte trilla själv i tunnelbanan. Och att sitta i en vanlig handväska är absolut inte optimalt!

Dagens frisyr: Jag är väldigt nöjd med mitt hår idag faktiskt. Jag har fönat håret med en rundborste så det är lite sådär vågigt  

Dagens klädsel: Jag har på mig en smutsrosa blus med trumpet ärmar pch volanger från Therese Lindgrens nya kollektion med NA-KD. Till det har jag på mig ”skinnbyxor”.

Dagens längtan: Min sambo. Åh alltså vu ses ju varje dag men jag har jobbat så mycket och även han så det känns som att vi knappt fått chansen att umgås på hur länge som helst. Jag skulle så gärna vilja gå ut och äta med honom en kväll och liksom ha en riktigt ”dejt”. Även om inget är bokat så längtar jag tills den kvällen blir.

Dagens planer: Jag ska jobba fram tills klockan 17 och sedan ska jag ha en lugn kväll. Fixa en god middag och kanske träffa min syster.

Dagens låt: Fetish – Selena Gomez

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..