Dream big

Jag tror stenhårt på att om man vill lyckas med något så måste man vara positivt inställd även om det känns omöjligt ibland.

Jag var 8 år och skulle göra min första tävling i gymnastik. Ett av momenten var att stå på händer och rulla ner kontrollerat. Det här med att sparka upp med raka ben och pointade tår och stå där en sekund helt rakt och rulla ner i en fin kullerbytta var något som jag inte hade klarat att göra felfritt innan, någonsin. Jag var så nervös att jag nästan mådde illa, men innan jag gick upp för att visa vad jag kunde så tog min pappa mig åt sidan och sa åt mig att blunda. Jag skulle blunda och se mig själv göra handståendet, jag skulle se varenda liten rörelse jag gjorde framför mig i huvudet. Han frågade mig hur det såg ut och jag svarade att jag hade gjort det helt perfekt. Så han bad mig att blunda och se mig själv göra det igen, detta gjorde jag tre gånger. Sen sa han till mig att nu ska du gå upp där på mattan och göra precis det du såg framför dig nu. Gissa vad jag gjorde? Jag klarade det, jag gjorde ett perfekt handstående för första gången.

Jag gör fortfarande så när jag ska göra något som jag tycker är svårt eller jobbigt. Jag tar en sekund, blundar och ser mig själv göra det i huvudet. Andas och så utför jag det jag vill göra precis så som jag visualiserat att jag ska göra. Jag tror att för att lyckas med det man vill så måste man vara positiv. Även om det känns svårt så måste man sätta fokus på att man kan. Det går inte att redan från början säga, ”Nej fy det där är för svårt jag kommer nog inte klara det men jag testar ändå.”. För då kommer du säkert inte klara det heller. Jag har fått flera kommentarer som sagt något i stil med ”åh det där är också mitt mål, jag kommer nog aldrig klara det men jag ska verkligen köra på helhjärtat och försöka!” Bara där här man misslyckats. Jag säger det mina vänner, DREAM BIG. Drömmer man stort så kommer man även om man inte kommer hela vägen fram så kommer man garanterat att komma en bra bit på vägen. Att vara positiv till det man ska göra och tro på sig själv kommer att ta än längre än man tror.

Nu startar vi den här dagen och veckan. Hoppas att ni får en helt fantastisk måndag och glöm inte: Du KAN om du vill.

 

 1. Du får mig ALLTID att må så bra! <3 Kan inte med ord beskriva hur du förändrat mitt sätt att se på mig själv och min kropp! Hela din natur utstrålar värme, ömhet, självsäkerhet, styrka och ödmjukhet!
  Du har även fått mig att öppna upp ögonen och bli HELT vegan! Det är ngt så stort för mig att kunna äntligen lita på kroppen och känna mig fri efter många av en ätstörning bakom.
  Bästa Ellen – sluta aldrig vara precis som DU ÄR!

  Ps. Skulle betyda massa om du kunde skicka en liiten hälsning till mig Satu (uttalas Sato) i din nästa video, hihi.
  ILYSM <3

  1. Satu, din kommentar gjorde verkligen min dag. Eller alltså den gjorde MER än min dag! Du förstår inte hur glad jag blir och hur mycket det du skriver betyder för mig. Jag är så glad att du känner så som du gör och det värmer hela mig.

   Skickar massa kärlek till dig, finaste du <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..