Tisdags outfit

Inlägget innehåller adlinks

Kjol – HÄR // Tröja –  HÄR // Skor – HÄR 

Äntligen är det säsong för polotröjan. Eller alltså, man kan ju använda det när som helst. Men för min del så är det ett höst/vinterplagg. Snyggt och stilrent!

Idag blir det hemmajobb för min del. Jag ska dock iväg redan nu och fixa naglarna då jag har lyckats slå av en så när vi fotade bilderna ovan så fick jag höra hela tiden GÖM TUMMEN. Haha… Så nu ska lilla tummis bli hel igen! Sedan har jag ett möte bokat i stan när jag ändå är där och sedan ska jag jobba resten hemifrån. Så skönt!

Hoppas att ni får en bra tisdag, vi hörs igen om ett par timmar. 🙂


At last it’s the season for the polo shirt. Or, you can use it at any time. But for my part, it’s an autumn / winter garment. Stylish oh so stylish!

Today Im going to work from home. However, I will go to the salon now and fix my nails when I have managed to lose one so when we photographed the pictures above I had to hear the HIDE YOUR TUMBH!  Haha … So now, little thumb will be whole again! Then I have a meeting booked in city when I’m still there and then I’ll work the rest from home. So nice!

Hope that you will get a good Tuesday 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..