Vinröd

Kjolen var inte på länge idag vill jag lova. Efter att vi hade tagit outfitbilderna så var jag GENOM frusen och jag kände mest att nej detta är för kallt idag. Det är bara 2 grader ute så jag tog på mig ett par jeans innan jag lämnade hemmet för att ta mig till MINKO salongen.

Det är alltid så himla mysigt att gå dit och idag var Molly där samtidigt som mig så vi alla 4 satt där och pratade ihop. Så vi hade riktigt mysigt med nagelfix och varsin kaffe, härligt! Jag blev övertalad till att ha mörka naglar den här gången. Jag som verkligen inte trivs i det då jag känner mig så blek i mörkt… Men det blev en vinröd skimrig färg som jag faktiskt tror att jag ska trivas i ändå blek eller ej! haha.


The skirt didnt stay on for a long time, I want to promise. After we had taken the outfit pictures, I was superduper frozen and I felt like I needed warmer clothes today. It’s only 2 degrees outside so I took a pair of jeans before I left home.

It’s always so nice to go to the salong  and today Molly was there at the same time as me, so we all 4 sat there and talked together. So we had a nice time with manicure  and coffee, delicious! I was persuaded to have dark nails this time. I really do not like it when I feel so pale in darkness … But it became a wine-red, shiny color that I actually think I’ll be happy with, pale or not! haha.

  1. Hej fina Ellen!
    Jag har precis börjat blogga och jag tycker det är så roligt! Har du några tips på hur man ska få många läsare och hur man skriver intressanta inlägg? När jag skriver inlägg så slår tanken mig ” undra om någon ens bryr sig eller vill läsa detta”
    Skulle vara så kul att få lite tips eller något typ. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..