VLOGG 10.11.17

https://www.youtube.com/watch?v=GsARUvU_L2U&t=90s

Här kommer dagens vlogg! I den här videon så får ni vara med när jag gör soppan som ni fick se receptet til i förgående inlägg samt att ni får hänga med mig till gymmet! Det var en riktigt mysig dag faktiskt och jag hoppas att ni kommer att gilla dagens vlogg!

Ni får jättegärna prenumerera på min YouTube kanal för att se videorna direkt när jag laddar upp dem. Ni hittar min kanalHere comes today’s vlog! In this video you will  join me when I make the soup as you see the recipe for in the previous post and also you  join me to the gym! It was a really nice day indeed and I hope you will like today’s video! 

Feel free to subscribe to my channel to see my videos when I upload them, you can do that HERE.

  1. Hej Ellen!
    Vet att de berättat förut men kan inte hitta det inlägget. Kan du inte länka de två tröjorna du hade på dig i vloggen? Den orange och den gröna stickade, så fina!
    Tack för en fantastisk blogg!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..