Veckans lista

Godmorgon hjärtan! Åh jag är inte redo för söndag redan, jag vill ha lite mer helg känner jag… Men men, här kommer veckans toppar och dalar!

VECKANS MÅENDE

Jag mått jättebra faktiskt! Jag har haft mens den här veckan och jag brukar alltid ha helt brutal mensvärk men den här gången har jag mått väldigt bra tro det eller ej. Jag är jätteglad för det. 😀

VECKANS JOBB

Jag har fotat massor till bloggen, gått på möten, mailat en massa, alltså MASSOR av mail, säkert 300 haha… Jag har filmat vloggar och även gjort ett väldigt roligt samarbete som ni kommer att få se inom kort. Det var nog det roligaste faktiskt!

VECKANS LÅT

Den här veckan har All falls down med Alan Walker gått på repeat i mina hörlurar. Jag verkligen älskar den!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Den här veckan så har mjukisbyxorna varit mitt plagg. Inte på dagen men så fort jag har klivit innanför dörren så har mjukisbyxorna åkt på. Så himlans skönt!

VECKANS TRÅKIGASTE

Igår när jag gick till bussen och skulle sätta i mitt headset så fungerade bara ena hörluren. SÅ STÖRANDE! Det är ju inget stort problem egentligen, jag kan köpa nya. Men det är så irriterande när saker inte fungerar…

VECKANS BÄSTA

Jag har ensamtränat Daisy en del men hon har bara fått vara ensam korta stunder. Men igår var hon ensam en hel timme! WOHOO! Det var jättestort för oss att hon var ensam såpass länge och det bästa var att det gick så himla bra. Hon var inte helt ensam utan Barbie var här med henne som stöd vilket kändes tryggare för mig. Jag vet att Barbie är bra med Daisy. 🙂 När vi gick hemifrån så skrek Daisy och skällde inifrån och var allmänt olycklig att vi lämnade men när jag kom tillbaka sen så var det helt tyst i lägenheten och hon mådde jättebra när jag kom tillbaka. Det kändes bra i mitt hjärta. <3

VECKANS MYSIGASTE

Det mysigaste den här veckan var i fredagskväll när jag spenderade kvällen hemma hos min mormor. Jag åkte hem till henne efter att jag hade jobbat klart för dagen och tog med mat dit. Vi åt middag ihop och så lärde jag henne iPaden. Det var supermysigt att spendera kvällen med henne bara hon och jag.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Jag måste ändå säga att potatis och purjolöksoppan var det godaste. Perfekt comfortfood, mums! Recept finns HÄR.

VECKANS BOOST

Träningen den här veckan har boostat mig. Den här veckan har jag haft sådan energi och allt har bara känts så kul. Jag har kört en del spinning den här veckan och jag känner mig alltid så bra efter det, endorfinboost delux!

    1. Ja! Och jag undrar vad det var som gjorde att jag slapp det… detta var typ första gången som jag inte låg på badrumsgolvet och grinade av smärta sen jag var 11 år… Men hur som helst väldigt skönt och jag är SÅ tacksam att kroppen var snäll den här gången ❤️

  1. Hände samma med mina hörlurar, köpte ett par nya och två dagar senare hände det igen med de nya… så störande har gått med endast en fungerande i typ 8 månader nu… hahah sån otur

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..