Inreder med rosa i rovrummet!!

Videon är i annonssamarbete med Desenio

Godmorgon!

Ååh, äntligen en ny inredningsvideo! Jag har verkligen längtat tills dess att jag kan göra inredning på kanalen igen då jag vet hur mycket ni brukar uppskatta det och hur mycket jag älskar det! Dock så finns det inte så mycket kvar att göra i min lägenhet nu… FÖRUTOM det vi gör i sovrummet i denna videon. 

Hoppas att ni kommer att gilla den!


Good morning!

Oh, finally a new interior video! I have really longed until I can decorate on my channel again, knowing how much you usually appreciate it and how much I love it! However, there is not much left to do in my apartment now … BUT what I did in the bedroom in this video.

Hope you will like it!

  1. Hej fina fina ellen
    Jag älskar dina vloggar och din blogg, du är så ärligt genuint snäll så man känner det genom hela dina videor. Du är en av få youtubers som känns riktigt äkta och som man önska man var vän med på riktigt. Jag är ju vän med dig haha, eftersom jag ”träffar” dig flera gånger i veckan men du har ju tyvärr ingen aning om vem jag är

    Jag fyller 25 i januari och ska åka upp med familjen till stockholm för några dagar, söndag 28 januari till onsdag 31 januari. det var flera år sedan jag var där, samma gäller för min familj. Vi kommer bli jag, min sambo, mina två syskon som är 21år plus en extrapojkvän samt mins föräldrar. Så alla är vuxna
    Därför undrar jag om du har något tips på saker/ställen/affärer/caféer/restauranger/aktiviteter/osv som vi bara inte kan missa. Jag känner mig så lik dig och känner igen mig mycket i dig så därför vill jag fråga just dig hoppas du känner att du har något du kan dela med dig av, förstår att de kan vara svårt att komma på nått när någon frågar, men kanske nått?
    Hoppas ni får en fin dag och att jag kanske springer på dig i januari

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..