Adviral x Members fest & husdrömmar?

Inlägget innehåller adlinks

Godmorgon!

Som jag nämnde i mitt senaste inlägg så var jag iväg på stan och shoppade decor inför kvällens event igår. Det var en stressig dag men det blev riktigt bra tillslut faktiskt. Det var en fest med Adviral och Members dit massvis med influensers var bjudna. SUPERKUL!

Nästan allt som vi dekorerade lokalen med var från Members dessutom så det blev väldigt fint. Jag är nöjd med vad vi fick ihop i vilket fall!

Ljuslykta – LÄNK  

Kristallkrona – LÄNK

Alltså, lampan! Jag hade älskat att ha en kristallkrona hemma, dock så passar det inte riktigt resten av vår inredning tyvärr. Men om jag får drömma lite så kommer mitt och Jespers nästa boende ha en walk in closet där vi kan ha en fin kristallkrona i taket… och en mjuk heltäckningsmatta!! Och typ en spegel med lampor runt, ett sminkbord.. Nej alltså nu drömmer jag mig iväg!! Men inom ett par år lär vi nog flytta till en villa. När vi får barn bor jag gärna lite längre från stan i ett hus med stor trädgård. Det är vi båda överens om! Hoppas att husdrömmen kan slå in inom 5 år kanske. 😀 Men innan vi får barn så bor jag gärna kvar här där vi bor nu.

Innan själva festen började så hade vi en intim liten tjejmiddag med tapas. Så himla mysigt och gott  Jag älskar dem där gröna mini paprikorna. Vad heter det? Pimientos de padrón..? Jag gjorde såna flera gånger när vi var i spanien i somras men jag har liksom glömt bort dem tills igår! Kanske ska köpa hem det och göra som snacks innan middagen någon dag i veckan. 🙂

Vid 20 tiden rullade resten av gästerna in. Bland annat Jesper och  lilla Daisy. Mina hjärtan. 

  1. Hej Ellen!
    Jag har en fråga angående dina vloggar. Hur går processen till när du redigerar och sparar dina klipp. Vet inte hur jag ska formulera frågan bra men hur får du plats med alla klipp på datorn? Tar inte dem väldigt stor plats? Eller raderar du varje klipp var för sig efter varje gång du redigerat klart din vlogg, då du satt ihop klippen du vill ha? Ber om ursäkt för flummig fråga men hoppas du förstår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..