Red velvet

Topp – HÄR // Skor – HÄR

Godmorgon!

Äntligen fredag, eller vad säger ni? 😀 Jag vet att jag kommer att ha en toppen dag idag för jag har kul jobb på g, men sen ska det faktiskt bli skönt med helg. Det enda tråkiga är att Jesper jobbar hela helgen så vi kommer bara få kvällstid ihop, men kvällen är bättre än inget! Vi får se vad jag hittar på under dagen helt enkelt. 🙂

Bilderna ovan är gårdagens outfit. Med en ny sammetstopp och shiny skor! Båda är från NA-KD och ni får jättegärna använda min kod ellen30 för 30% om ni vill shoppa där i helgen. <3 Hoppas nu att ni får en trevlig fredag, vi hörs mer om ett par timmar!


Good morning!

At last Friday, or what do you say? 😀 I know I will have a great day today because I have fun work to do todau, but then it will actually be nice to have weekend. The only sad thing is that Jesper works the whole weekend so we’ll just have dinner together, but the night is better than nothing! We’ll see what I find on during the day simply. 🙂

The pictures above are yesterday’s outfit. With a new velvet top and shiny shoes! Both are from NA-KD and you can use my code ellen30 for 30% discount if you want to shop there this weekend. <3 Now hope you have a nice Friday, talk to you later!

LOADING..